HET-GROTERE.PLAATJE.NL – Chemtrails – en veel andere informatie voor de nieuwsgierigen

HetGroterePlaatje.nl 

Chemtrails worden door nietsvermoedende burgers voor gewone vliegtuigsporen aangezien, maar dat zijn ze niet. Het zijn chemische ladingen die door speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigen over ons hoofd uitgestort worden. Deze ladingen hebben als doel om de bevolking ziek te maken en hun ontwikkeling te remmen. Deze operatie is een onderdeel van het streven van de illuminati om de wereldbevolking tot controleerbare proporties terug te dringen (ca. 500 miljoen). Ze wordt geleid door de NAVO, die net als de VN een illuminati-organisatie is.

Chemtrails zijn te herkennen aan de dikke strepen die ze vormen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals gewone uitlaatgassen van vliegtuigen (ook wel contrails genoemd), maar waaieren langzaam uit. Aangezien ze bijna altijd met meerdere vliegtuigen in een raster-patroon gesproeid worden, kunnen ze binnen een half uur een blauwe hemel compleet vullen met een witte sluier.

Een lijstje van wat je allemaal in chemtrails aan kunt treffen (7):

  • Zware metalen als barium, aluminium, strontium, cadmium, titanium (8)
  • Virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma’s (die verwant zijn met de pathogene soorten die men in biologische oorlogsvoering gebruikt)
  • Chemische stoffen zoals polymere vezels, calciumchloride (CAC12), silver iodide (Agl) en ethyleendibromide (EDP) dat o.a. als pesticide gebruikt werd maar nu verboden is omdat het kankerverwekkend is

Sommige van deze chemische stoffen hebben een bewustzijnsremmend effect op de hersenen (9).

Chemtrails worden voornamelijk over de westerse wereld uitgestort. In dichtbevolkte gebieden zijn doorgaans meerdere dagen per week chemtrails te zien, in dunbevolkte gebieden slechts sporadisch.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s